z analizo in izdelavo spletne strani
Spremenimo vašo vizijo v realnost

AGENCIJA MK2 je več kot samo agencija. Pomagamo že pri samem začetku poslovanja, svetujemo pri izdelavi spletnih strani, pri poslovanju, z začetki marketinga. Omogočamo profesionalno izdelavo ter pakete “Startup” za vse začetnike. Izkušnje pravijo, da smo zelo prilagodljivi.

Že od 299,99 €

Pomagamo pri rasti

Usmerjamo v pravo smer

Pospešimo vašo vizijo

Povezujemo kreativnost in dinamičnost

Digitalne Rešitve
Pospešimo rast in Vizijo

Kaj spletne strani sploh naredi dobre? Kaj je razlika med dobro in slabo spletno trgovino? Zakaj so nekatere spletne strani zelo učinkovite in dobičkonosne, nekatere pa manj ali sploh niso?

To so vprašanja vsakega posameznika oz. podjetnika s spletno stranjo oz. trgovino!

Odgovor je preprost: Izdelava spletne strani je bila zaupana nekomu, ki ne posveča dovolj časa raziskavam prodajnosti, estetiki ali funkcionalnosti spletne strani, ali pa ste svojo spletno stran izdelali sami, pa nimate izkušenj pri T.I. “psihološki izdelavi ozadja”.

Pri AGENCIJI MK2 se zavedamo, da danes skoraj vsak kdo lahko izdela svojo spletno stran. Vendar pa veliko ljudi ne razume, da spletna stran ni samo izgled in portal, kjer lahko ljudje oddajo naročilo. Spletna stran je prva komunikacija, ki jo imamo s stranko, ne da bi se tega zavedali. S tem stranki povemo, koliko jo spoštujemo.

BREZPLAČNA ANALIZA SPLETNE STRANI

Zato smo vam pripravili brezplačni pregled spletne strani. Preverimo vse, izgled, barve, sestavo strani. Ali je potrebna obnove, ali bi vam priporočili drugačen pristop. Smo iskreni, nismo prodajni, če spletna stran ustreza svojemu namenu, vam to povemo oz. pohvalimo.

100% brezplačno – brez skritih stroškov

+
Projektov
+
Svetovanj
/ 5
Ocena naših storitev

Kako Dosegamo
vrhunske rezultate?

Seveda je stvar izgleda izbira strank. Vendar vas mi pri tem usmerjamo v pravo smer, vam pomagamo do vrhunskih rezultatov, do pravilne postavitve strani, vse pa v skladu z vašo vizijo.

Pri tem imamo pa nekaj pravil!

Pravilo hitrosti

Vsaka spletna stran se ne sme nalagati dlje od 2h sekund!

Pravilo optimizacije

Vsaka spletna stran je optimizirana za vse naprave!

Pravilo sodelovanja

Vsaka spletna stran je izdelana v skladu z vašo vizijo!

Kaj dosežemo z optimizacijo hitrosti?

OPTIMIZACIJA HITROSTI je pomemben del celotne optimizacije spletne strani. S hitrejšim nalaganjem bodo zadovoljni tako obiskovalci spletne strani kot tudi spletni iskalniki.

Prej

Potem

Kaj dosežemo z SEO Optimizacijo?

SEO OPTIMIZACIJA  je skupek procesov, s katerimi dosežemo, da se vaša spletna stran uvršča višje na spletnih iskalnikih – Google, Najdi.si, ipd. Ko se nekdo zanima za dejavnost ali produkt, v iskalnik vpiše določene ključne besede. Pri tem želite, da se vaša spletna stran pri rezultatih prikaže kar se da visoko, po možnosti na prvem mestu!

Po teh dveh “glavnih” optimizacijah pa sledijo še malenkosti, kot so

testiranje

Mobilna optimizacija

Facebook pixel

google analytics

FAQ
Pogosta vprašanja

Vsaka ponudba se razlikuje glede na projekt. Vendar pa nudimo startup cene za vse začetnike, ter profesionalne cene za podjetja, ki že poslujejo.

Preprosto: V velikosti ekipe. Pri startup paketu, dodelimo projekt enem spletnem oblikovalcu. Pri profesionalnem paketu pa združijo moči programerji, illustratorji in designerji. Tako poskrbimo za še večjo kvaliteto storitve

Povprečno izdelamo spletno stran srednje velikosti v roku 10-14 dni. Za večje projekta ali spletne trgovine pa v roku 14-20 dni.

Odločitev je seveda v vaših rokah. Vendar od vseh strank, ki smo jih imeli, je bilo sodelovanje izvrstno, rezultati pa še boljši.

Vsekakor, dosegljivi smo vsak delovnik med 09:00 in 20:00, na telefonski številko 070 925 330.

kontakt
začnimo s projektom

Naša Ekipa

Smo ekipa programerjev, marketerjev, ilustratorjev, designerjev. Pripravljeni smo na nove izzive, na nove ovire in na nove projekte. Visoko motivirani, gradimo dinamične in kreativne spletne strani. Spemenimo vašo vizijo v realnost!

pREGLED
IN UGOTOVITVE

Vprašalnik
prvi korak