Opis Storitev

Naša najboljša in najbolj razvita dejavnost je izdelava spletnih strani. Konstantno nadgrajujemo in izboljšujemo naše znanja o izdelavi spletnih strani – bodisi preko grafičnih oblik, UI/UX oblikovanja, estetskega izgleda, logike v ozadju, varnosti, optimizacij in vsega ostalega kar se tiče spletnih strani.

Grafično oblikovanje in oblikovanje spletnih strani sta skupaj v harmoniji. Pri dobri obliki spletne strani je potrebno znanje grafičnega oblikovanja. Pomoč z ikonami, banneri, logoti, letaki in podobno, resnično ustvari vašo spletno stran edinstveno in estetsko.

Za posebne primere vam nudimo tudi ilustracije. Kot ima naprimer www.neoserv.si svojo T.I. maskoto, vam nudimo tudi mi izdelavo le-te. Prav tako ilustracije naredijo spletno stran toliko bolj edinstveno in živo. 

Seveda je programiranje osnova za spletne strani. Vendar mi želimo stopiti korak dlje. S programiranjem želimo doseči izdelavo različnih prilagojenih programov:

  • Android aplikacije
  • Računalniški programi
  • Video in Mobilne igrice
  • WordPress Vtičnike

Za vse naštete storitve pa ponujamo odličen marketing, da bo po vašem končanem projektu, lažje pridobiti obiskovalce/stranke ki bodo zainteresirani v vaš posel oziroma vašo storitev.